Tagasi
Lisa 2023-06-27 12:06:00 2023-06-28 12:06:00 Europe/Tallinn Maastikurattasõidu alused ja maanteesõidu alused Eesmärk ja lühikirjeldus:Antud treenerite koolituse eesmärk on anda treeneritele üldteoreetilisi teadmisi rattaspordist lähtuvalt ja praktilist õpet maastikurattal XCO elementidega ning maanteeesõidu algteadmisi. Tavaline maastikurattasõit (MTB) on noorte seas populaarne ja järjest rohkem tahavad edasijõudnud noored panna ennast proovile keerukamatel XCO radadel. Seega saab koolituse läbinud treener hea ülevaate mõlemast ja nende eripäradest ning kokkupuute kohtadest. Maanteesõidu ja rattaseadistuse algteadmised.Koolitus koosneb kolmest suuremast plokist:1. Maastikurattasõidu alused – Anda ülevaade maastikurattasõidust, kus põhirõhk on noorte maastikutreeningutel. Anda ülevaade XCO eripäradest ja erinevusest MTB-st. Põhirõhk on noorte treeningutel.2 .Maanteerattasõidu alused – Anda ülevaade maanteesõidust, kus põhirõhk on rattaseadistusel ja erinevatel maanteesõidu distsipliinidel.3. Üldised akadeemilised teadmised. Keskendutakse treeningtsüklite jaotusele läbi hooaja: mikro ja makrotüsklid. Praktiline töötuba, kus koostatakse etteantud ülesandest lähtuvalt treeningplaan. Veski 1A, Põltsamaa. Urmas Karlson karlson@ejl.ee
Toimumine
27.06.2023 12:06
28.06.2023 12:06
Veski 1A, Põltsamaa.
Info
Urmas Karlson
karlson@ejl.ee
5024403
Korraldaja(d)

Eesmärk ja lühikirjeldus:
Antud treenerite koolituse eesmärk on anda treeneritele üldteoreetilisi teadmisi rattaspordist lähtuvalt ja praktilist õpet maastikurattal XCO elementidega ning maanteeesõidu algteadmisi. Tavaline maastikurattasõit (MTB) on noorte seas populaarne ja järjest rohkem tahavad edasijõudnud noored panna ennast proovile keerukamatel XCO radadel. Seega saab koolituse läbinud treener hea ülevaate mõlemast ja nende eripäradest ning kokkupuute kohtadest. Maanteesõidu ja rattaseadistuse algteadmised.
Koolitus koosneb kolmest suuremast plokist:
1. Maastikurattasõidu alused – Anda ülevaade maastikurattasõidust, kus põhirõhk on noorte maastikutreeningutel. Anda ülevaade XCO eripäradest ja erinevusest MTB-st. Põhirõhk on noorte treeningutel.
2 .Maanteerattasõidu alused – Anda ülevaade maanteesõidust, kus põhirõhk on rattaseadistusel ja erinevatel maanteesõidu distsipliinidel.
3. Üldised akadeemilised teadmised. Keskendutakse treeningtsüklite jaotusele läbi hooaja: mikro ja makrotüsklid. Praktiline töötuba, kus koostatakse etteantud ülesandest lähtuvalt treeningplaan.