Tagasi
Lisa 2023-11-25 10:00:00 2023-11-25 18:00:00 Europe/Tallinn Rajameistrikoolitus, Mait Tõnissoni meistriklass 25.11.2023 10:00..18:00 Viimsi SPA’s rajameistrikoolitus, orienteeerumistreenerite täiendkoolitus.Registreerumine kuni 16.11: mait.tonisson@outlook.com Pikk rajameistrikoolitus. Alates rajapikkuste ja radade arvu kalkuleerimisest, põhitõdedest ja filosoofiast kuni OCAD'is vormistamiseni. Sekka pisut ka korraldusjuttu ja filosofeerime orienteerumise mõtte(t/k)usest Eesti Vabariigis.  Külalislektorid: Marko Süld - kõneleb oma esmasest suuremast rajameistritööst - Hiiumaa Karikavõistlustest Lauri Tarlap - kõneleb oma esmasest suuremast rajameistritööst - Suvejooksu II päevast Heiki Savitsch - õpetab kaartide kujundamist, sh Ocadis erinevate mõõtkavadega kaartide vormistamist. Muidu räägin-näitan asju nii nagu olen mõelnud ja teinud. Absoluutne tõde see pole aga nii saab. Näited tulevad enda valusaist kogemusist. Kõik klassist tulevad ettepanekud ja arvamused on teretulnud. Bõliinatame ja arutame. Nii saame kõik targemaks. Eesmärk on, et meistrid saavad asju meelde tuletada ja ehk mõne uue nipi või lähenemise. Vähemspetsid saavad uusi teadmisi ja õpetussõnu. Radu mitte teinud ja ka mitte kunagi tegevad saavad aimu kuis need rajad metsa tekivad.Keskendun o-jooksu radadele. Sprint, teade, ratta-O ja ehk ka suusa-O saavad põgusalt ära mainitud. Koolitust arvestatakse Treeneri täiendkoolitusena Koolituse hind: 85.- € Soovijaile väljastan arve. Saali pääseb 20 nobedamat registreerujat! Hinnas lisaks koolitusele: Hommikohv ja sai Kerge einega kohvipaus Kahekäiguline lõuna Black Rose Pubis  Soovijad saavad peale seminari soodushinnaga (21€) külastada Viimsi Spa saunakeskust. Viimsi SPA Elo Saue elosaue@gmail.com
Toimumine
25.11.2023 10:00
25.11.2023 18:00
Viimsi SPA
Info
Elo Saue
elosaue@gmail.com
5107705
Korraldaja(d)
mait.tonisson@outlook.com

25.11.2023 10:00..18:00 Viimsi SPA’s rajameistrikoolitus, orienteeerumistreenerite täiendkoolitus.

Registreerumine kuni 16.11: mait.tonisson@outlook.com

Pikk rajameistrikoolitus. Alates rajapikkuste ja radade arvu kalkuleerimisest, põhitõdedest ja filosoofiast kuni OCAD'is vormistamiseni.

  • Sekka pisut ka korraldusjuttu ja filosofeerime orienteerumise mõtte(t/k)usest Eesti Vabariigis.

 Külalislektorid:

  • Marko Süld - kõneleb oma esmasest suuremast rajameistritööst - Hiiumaa Karikavõistlustest
  • Lauri Tarlap - kõneleb oma esmasest suuremast rajameistritööst - Suvejooksu II päevast
  • Heiki Savitsch - õpetab kaartide kujundamist, sh Ocadis erinevate mõõtkavadega kaartide vormistamist.
Muidu räägin-näitan asju nii nagu olen mõelnud ja teinud. Absoluutne tõde see pole aga nii saab. Näited tulevad enda valusaist kogemusist. Kõik klassist tulevad ettepanekud ja arvamused on teretulnud. Bõliinatame ja arutame. Nii saame kõik targemaks.

Eesmärk on, et meistrid saavad asju meelde tuletada ja ehk mõne uue nipi või lähenemise. Vähemspetsid saavad uusi teadmisi ja õpetussõnu. Radu mitte teinud ja ka mitte kunagi tegevad saavad aimu kuis need rajad metsa tekivad.

Keskendun o-jooksu radadele. Sprint, teade, ratta-O ja ehk ka suusa-O saavad põgusalt ära mainitud.

Koolitust arvestatakse Treeneri täiendkoolitusena

Koolituse hind: 85.- € Soovijaile väljastan arve.

Saali pääseb 20 nobedamat registreerujat!

Hinnas lisaks koolitusele:
 Hommikohv ja sai
 Kerge einega kohvipaus
 Kahekäiguline lõuna Black Rose Pubis

 Soovijad saavad peale seminari soodushinnaga (21€) külastada Viimsi Spa saunakeskust.