Tagasi
Lisa 2023-12-12 17:00:00 2023-12-12 18:00:00 Europe/Tallinn Stress, töövõime ja treening - koolitab Kristjan Port  Koolituse moodulid: Stress - Miks on stress oluline kuid samas ka ohtlik? Milline on stressi roll organismi kohanemisprotsessides ning kuidas seda teadlikult hallata? Töövõime - Mida mõista töövõime all ning miks on see oluline? Miks töövõime ei parane vaid hoopis kõigub ümber keskmise? Treening - Milline seos on stressil ja töövõimel treeninguga? Milline on une roll nende protsesside haldamisel? Koolitaja: Kristjan Port Maht - 4 ak/tFormaat: veebikoolitus (Zoom keskkonnas), järelvaatamise võimalusHind: 99 eurotRegistreerimine - info@corpus.ee või www.corpus.ee kontaktvormil Koolitus toimub Zoom keskkonnas Reigo Adamson reigoadamson@gmail.com
Toimumine
12.12.2023 17:00
Koolitus toimub Zoom keskkonnas
Info
Reigo Adamson
reigoadamson@gmail.com
55632211
Korraldaja(d)

 Koolituse moodulid:

  • Stress - Miks on stress oluline kuid samas ka ohtlik? Milline on stressi roll organismi kohanemisprotsessides ning kuidas seda teadlikult hallata?
  • Töövõime - Mida mõista töövõime all ning miks on see oluline? Miks töövõime ei parane vaid hoopis kõigub ümber keskmise?
  • Treening - Milline seos on stressil ja töövõimel treeninguga? Milline on une roll nende protsesside haldamisel?

Koolitaja: Kristjan Port

Maht - 4 ak/t
Formaat: veebikoolitus (Zoom keskkonnas), järelvaatamise võimalus
Hind: 99 eurot
Registreerimine - info@corpus.ee või www.corpus.ee kontaktvormil