Tagasi
Lisa 2024-01-12 19:00:00 2024-01-12 20:00:00 Europe/Tallinn Teaduspõhine lähenemine kehakoostise parandamiseks: fookus keharasva vähendamisel Teemad: Teaduslik kirjaoskus - Kuidas orienteeruda toitumisalases teaduskirjanduses Paindlik toitumine - Millised on paindliku toitumise põhitõed? Kuidas ajastada ja kavandada realistlikku progressi? Energiadefitsiidi ja kaalukao eesmärgistamine. Tegevuskava rakendamine - Makrotoitainete suhte individualiseerimine. Toidukordade ajastamine ja jaotus päeva ja nädala lõikes (lineaarne ja mittelineaarne mudel). Kuidas tulla toime platoodega? Koolitusele on oodatud treenerid, toitumisnõustajad, terviseedendajad sh meditsiiniõed ja arstid, kelle kompetentsi hulka kuulub toitumise suunamine.  Koolitaja Alan Aragon Koolitus on Inglise keelesMaht 2 akadeemilist tundiHind 89.- EUR Registreerimine www.corpus.ee  Vaata veel https://www.instagram.com/p/C0yVHp8tNS5/?img_index=1 Koolitus toimub Zoom keskkonnas (järelevaadatav) Reigo Adamson reigoadamson@gmail.com
Toimumine
12.01.2024 19:00
Koolitus toimub Zoom keskkonnas (järelevaadatav)
Info
Reigo Adamson
reigoadamson@gmail.com
55632211
Korraldaja(d)

Teemad:

  • Teaduslik kirjaoskus - Kuidas orienteeruda toitumisalases teaduskirjanduses
  • Paindlik toitumine - Millised on paindliku toitumise põhitõed? Kuidas ajastada ja kavandada realistlikku progressi? Energiadefitsiidi ja kaalukao eesmärgistamine.
  • Tegevuskava rakendamine - Makrotoitainete suhte individualiseerimine. Toidukordade ajastamine ja jaotus päeva ja nädala lõikes (lineaarne ja mittelineaarne mudel). Kuidas tulla toime platoodega?

Koolitusele on oodatud treenerid, toitumisnõustajad, terviseedendajad sh meditsiiniõed ja arstid, kelle kompetentsi hulka kuulub toitumise suunamine. 

Koolitaja Alan Aragon

Koolitus on Inglise keeles
Maht 2 akadeemilist tundi
Hind 89.- EUR

Registreerimine www.corpus.ee 

Vaata veel https://www.instagram.com/p/C0yVHp8tNS5/?img_index=1