Tagasi
Lisa 2024-01-27 10:00:00 2024-01-27 11:00:00 Europe/Tallinn Kroonilise valu kaasaegne käsitlus Teemad: Valu olemus ja neurofüsioloogia - mõistete õpe nagu notsitseptsioon, tsentraalne sensitisatsioon, neurotagid, platseebo/notseebo, BPS valumudel, valu jaotamine tekkepõhjuse järgi notsitseptiivseks, neuropaatiliseks ja notsiplastiliseks. Valu hindamine - Kliiniliste ohumärkide ehk “punaste lippude” ära tundmine, valu komplekssuse kaardistamine, anamneesi võtmine, kroonilise valu tekkeriski ja liikumisega kaasnevate barjääride hindamine, hindamismeetodite tõenduspõhisus. Valuravi ja valualane õpe - Erinevate levinud sekkumiste tõenduspõhisus, kroonilise valuga kaasnevad liikumissoovitused ja suhtlusstrateegiad. Valu õpetamine kui sekkumisviis. Harjutuste roll valuravis. Valu ja liikumine - Grupitöö ja praktikum harjutustel baseeruvatest teraapiatest ja harjutustega progresseerumisest krooniliste valu korral. Juhtumianalüüsid ja kokkuvõtted. Koolitaja füsioterapeut Taavi MetsmaKoolituse maht 7 ak/tKoolituse hind 179.- EURKoolitus koosneb nii teoreetilisest kui ka praktilisest õppest.Kohtade arv piiratud. Registreerimine www.corpus.ee Koolitusele on oodatud kõik tervise- ja treeningspetsialistid, sh treenerid, füsioterapeudid, arstid, õed jt, kes puutuvad oma igapäevatöös kokku kroonilise valuga või antud teemast huvitatud Vt. Instargemmis link: https://www.instagram.com/p/C1j3XeAN7XA/?img_index=1dex=1 Sparta Spordiklubi, Pärnu mnt 139C, Tallinn Reigo Adamson info@corpus.ee
Toimumine
27.01.2024 10:00
Sparta Spordiklubi, Pärnu mnt 139C, Tallinn
Info
Reigo Adamson
info@corpus.ee
55632211
Korraldaja(d)

Teemad:

    • Valu olemus ja neurofüsioloogia - mõistete õpe nagu notsitseptsioon, tsentraalne sensitisatsioon, neurotagid, platseebo/notseebo, BPS valumudel, valu jaotamine tekkepõhjuse järgi notsitseptiivseks, neuropaatiliseks ja notsiplastiliseks.
    • Valu hindamine - Kliiniliste ohumärkide ehk “punaste lippude” ära tundmine, valu komplekssuse kaardistamine, anamneesi võtmine, kroonilise valu tekkeriski ja liikumisega kaasnevate barjääride hindamine, hindamismeetodite tõenduspõhisus.
    • Valuravi ja valualane õpe - Erinevate levinud sekkumiste tõenduspõhisus, kroonilise valuga kaasnevad liikumissoovitused ja suhtlusstrateegiad. Valu õpetamine kui sekkumisviis. Harjutuste roll valuravis.
    • Valu ja liikumine - Grupitöö ja praktikum harjutustel baseeruvatest teraapiatest ja harjutustega progresseerumisest krooniliste valu korral. Juhtumianalüüsid ja kokkuvõtted.

    Koolitaja füsioterapeut Taavi Metsma
    Koolituse maht 7 ak/t
    Koolituse hind 179.- EUR
    Koolitus koosneb nii teoreetilisest kui ka praktilisest õppest.
    Kohtade arv piiratud. Registreerimine www.corpus.ee

    Koolitusele on oodatud kõik tervise- ja treeningspetsialistid, sh treenerid, füsioterapeudid, arstid, õed jt, kes puutuvad oma igapäevatöös kokku kroonilise valuga või antud teemast huvitatud

    Vt. Instargemmis link: https://www.instagram.com/p/C1j3XeAN7XA/?img_index=1dex=1