Tagasi
Lisa 2024-01-22 10:00:00 2024-01-22 11:00:00 Europe/Tallinn Sportlaste vaimne vastupidavus: kust see tuleb ja kuidas seda arendada? Üks populaarsemaid kontseptsioone spordis on vaimne vastupidavus. Kui sportlane õnnestub, siis öeldakse, et ta vaimselt tugev ja vastupidav; kui sportlane on raskustes, siis soovitakse vaimset vastupidavust juurde; kui sportlane ebaõnnestub, siis tihti peale arvatakse, et puudu jäi just vaimsest vastupidavusest. Siiski, kuivõrd oluline on vaimne vastupidavus sportlase arengu ja tulemuslikkuse osas? Kas mõni sportlane ongi tugevama närvikavaga kui teine? Kas ja kuidas vaimset vastupidavust annab arendada? Seminaril käsitleme põhjalikult vaimse vatupidavuse teemat ja jõuame selgusele selle osas, mida see võime ja oskus tähendab ning millised levinud arusaamad sellest vastavad teaduspõhisele tõele ja millised mitte. Lisaks, toetudes arusaamale, et vaimne vastupidavus on treenitav nagu muskel, saame teada, milliste praktikate ja millistes tingimustes saab seda musklit kõige paremini treenida. Koolitaja: Snežana StoljarovaMaht 5 ak/tundiKoolitusele saab registreerida kuni 17.01.2024.Koolituse hind 80€  Loe lähemalt ja registreeri koolitusele Tallinna Ülikool, Narva mnt 25 Tallinn, ruum T-307 Katrin Soidra-Zujeva katrin.soidra-zujev@tlu.ee
Toimumine
22.01.2024 10:00
Tallinna Ülikool, Narva mnt 25 Tallinn, ruum T-307
Info
Katrin Soidra-Zujeva
katrin.soidra-zujev@tlu.ee
6409 443
Korraldaja(d)

Üks populaarsemaid kontseptsioone spordis on vaimne vastupidavus. Kui sportlane õnnestub, siis öeldakse, et ta vaimselt tugev ja vastupidav; kui sportlane on raskustes, siis soovitakse vaimset vastupidavust juurde; kui sportlane ebaõnnestub, siis tihti peale arvatakse, et puudu jäi just vaimsest vastupidavusest. Siiski, kuivõrd oluline on vaimne vastupidavus sportlase arengu ja tulemuslikkuse osas? Kas mõni sportlane ongi tugevama närvikavaga kui teine? Kas ja kuidas vaimset vastupidavust annab arendada?

Seminaril käsitleme põhjalikult vaimse vatupidavuse teemat ja jõuame selgusele selle osas, mida see võime ja oskus tähendab ning millised levinud arusaamad sellest vastavad teaduspõhisele tõele ja millised mitte. Lisaks, toetudes arusaamale, et vaimne vastupidavus on treenitav nagu muskel, saame teada, milliste praktikate ja millistes tingimustes saab seda musklit kõige paremini treenida.

Koolitaja: Snežana Stoljarova
Maht 5 ak/tundi
Koolitusele saab registreerida kuni 17.01.2024.
Koolituse hind 80€ 

Loe lähemalt ja registreeri koolitusele