Tagasi
Lisa 2024-09-19 10:00:00 2024-09-19 11:00:00 Europe/Tallinn Konfliktide ennetamine ja lahendamine Eesmärk: suurendada teadlikkust konfliktide ennetamise ja lahendamise võimalustest, praktiseerida suhtlemistehnikaid erinevate inimtüüpide ja juhtimistasandite vahel ning leida võimalusi paremaks emotsionaalseks enesejuhtimiseks. Koolituse tulemusena osalejad: analüüsivad võimalikke konfliktide tekkepõhjusi; lühi- ja pikaajalisi tagajärgi iseenda füüsilisele ja vaimsele tervisele ning käitumisele; teavad konfliktitüüpe ja rakendavad sobilikke lahendusviise konfliktide ennetamiseks ja paremaks toimetulekuks. mõistavad konfliktide lahendamise erisusi erinevate inimtüüpide, juhtimistasandite ja kolmandate osapoolte puhul. Maht 6 ak/tKoolitaja Marju Koor - psühholoog; suhtlemis- ja motivatsioonitreenerLoe lähemalt ja registreeri koolitusele Vesilennuki 6, Tallinn, Lennusadama seminariruum Sireen Peeter Lusmägi peeter.lusmagi@gmail.com
Toimumine
19.09.2024 10:00
Vesilennuki 6, Tallinn, Lennusadama seminariruum Sireen
Info
Peeter Lusmägi
peeter.lusmagi@gmail.com
5119152
Korraldaja(d)

Eesmärk: suurendada teadlikkust konfliktide ennetamise ja lahendamise võimalustest, praktiseerida suhtlemistehnikaid erinevate inimtüüpide ja juhtimistasandite vahel ning leida võimalusi paremaks emotsionaalseks enesejuhtimiseks.

Koolituse tulemusena osalejad: analüüsivad võimalikke konfliktide tekkepõhjusi; lühi- ja pikaajalisi tagajärgi iseenda füüsilisele ja vaimsele tervisele ning käitumisele; teavad konfliktitüüpe ja rakendavad sobilikke lahendusviise konfliktide ennetamiseks ja paremaks toimetulekuks. mõistavad konfliktide lahendamise erisusi erinevate inimtüüpide, juhtimistasandite ja kolmandate osapoolte puhul.

Maht 6 ak/t
Koolitaja Marju Koor - psühholoog; suhtlemis- ja motivatsioonitreener

Loe lähemalt ja registreeri koolitusele